Een kast op maat, ruimte genoeg

Kast op maat

Kasten zijn overal te koop. Bij de Ikea, leenbakker en ga zo maar door. De kasten zijn vaak van materiaal gemaakt dat er mooi en modern uitziet. Toch kan het zijn dat de kleding of spullen die je hebt, helemaal niet in de kast passen zoals jij dat wilt. Een Leenbakker kast is dus misschien helemaal niet zijn wat je wilt. “Het hebben van een goede kast, is beter dan het hebben van een mooie kast” denk je misschien wel. Wanneer je een kast op maat hebt, beschik je over beide.

Kast voor jouw spullen

Het kan zijn dat je ergens een kast hebt gezien die je erg mooi vindt. Je wordt helemaal enthousiast en weet zeker dat dit DE kast is die je in je huis wilt hebben. Het nadeel is alleen dat de spullen dei je hebt, niet in de kast passen. Je kan door bedrijven een kast op maat laten maken. Je kan je wensen over de kwaliteit, grootte, kleur en uiterlijk doorgeven aan het bedrijf. Het bedrijf maakt voor jou dan een kast op maat, waar al je spullen inpassen en die je ook nog eens prachtig vindt.

Onhandige spullen opbergen

Iedereen heeft wel iets in zijn of haar huis dat lastig is om op te bergen. Denk aan bepaalde kleding, spullen met vreemde formaten of breekbare spullen. Je kan alle spullen die je graag wilt opbergen, voor je neerleggen en meten hoeveel ruimte ze  per sectie of plank nodig hebben. Denk er ook aan om door te geven hoe groot je jouw kast wilt gaan hebben. Je kan zelf kiezen wat je bij elkaar wilt opgeborgen hebben en wat niet. Schrijf op hoeveel planken je graag zou willen hebben en of ze het nodig hebben om extra stevig te zijn. Wanneer je jezelf goed voorbereid op hoe je de kast wilt hebben, heb je een grotere kans op het hebben van die droomkast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *