Spirituele inzichten: dit kun je doen om meer antwoorden te krijgen 

Medium Den Haag

Het kan heel goed zijn dat je op zoek bent naar antwoorden. Er is iets gebeurd in je leven of een dierbare is overleden en hier wil je graag meer van weten. De huisarts of een psycholoog kan je die antwoorden niet altijd geven. Het is dan een goed idee om een man of een vrouw te bezoeken die contact kan maken met de bovenwereld. De juiste persoon kan je heel veel inzichten geven. 

Tip 1: een medium bezoeken 

Voor een bezoek aan een medium Den Haag is het wel belangrijk dat je ervoor open staat wat hij of zij je vertelt. Zo kan de medium het beste vertellen waar je mee worstelt en waar je mee aan de slag kan gaan. 

Contact met overledenen

Van mediums is ook bekend dat ze contact kunnen maken met overledenen. Wil jij weten hoe het met een overleden dierbare is? Door het contact met de bovenwereld krijgen zij de antwoorden waar jij al zo lang op hoopt. 

Tip 2: tarotkaarten

Een tarot kaartlegging geeft ook heel veel inzichten. Je hoeft niet bang te zijn dat de kaarten je vertellen wanneer je dood gaat of ziek wordt. Ze schetsen jouw situatie en valkuilen op een eerlijke manier. In zo’n sessie is het ook belangrijk dat je niet sceptisch bent. Anders is het zonde van je tijd en geld. Schrijf desnoods op wat de kaarten je vertellen en laat het tot je bezinken. Het kan heel waardevol zijn, een verhaal waar je echt iets mee kunt. 

Tip 3: plantmedicijn ceremonie 

Plantmedicijnen zijn ook ontzettend hip op dit moment. Vooral ayahuasca wordt veel toegepast door millennials. Je maakt een reis door je onderbewustzijn en zo kom je heel erg dicht bij jezelf te staan. Opgekropte herinneringen en trauma’s komen allemaal naar boven tijdens een ayahuasca reis. Bereid je wel goed voor, want het is niet iets wat je zomaar doet. Het is ook zeker niet bedoeld om even lekker te trippen zoals op een feestje. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *