Cursus Frans Haarlem, verbeter je Frans

Franse les Haarlem

Frankrijk is een mooi land, waar je veel dingen kunt beleven. Je kan de prachtige natuur met bergen en rivieren opzoeken, of je kan één van de fascinerende steden bezoeken zoals Parijs. Naar Frankrijk gaan is zeker geen weggegooid geld. Of je daar nou heen gaat voor vakantie, of een langdurige excursie.  Wanner je besluit om naar Frankrijk te gaan, is het wel fijn om de Franse taal enigszins onder de knie te hebben. Om je Frans te verbeteren kun je er voor kiezen om een cursus Frans in Haarlem te gaan volgen.

Maak je verstaanbaar in het Frans

Je bent dus in Frankrijk, in bijvoorbeeld Parijs. Terwijl je verschillende bezienswaardigheden aan het bewonderen bent, moet je naar de wc. Het is in dat geval handig om een bordje te kunnen lezen waarop staat waar de wc is, of dit aan iemand te vragen. Wanneer je geen enkel woord Frans spreekt, of slechts het woord “bonjour” kent, heb je een probleem. Het is om deze reden, handig om in ieder geval een aantal belangrijke woorden en zinnen in het Frans te leren, Wanneer je naar Frankrijk gaat.

De cursus Frans zelf

Vaak kun je bij een cursus Frans in Haarlem, terecht als je een totale beginner bent, al een aantal Franse woorden kent of de taal al redelijk spreekt. Een cursus Frans in Haarlem hoef je natuurlijk niet alleen te volgen wanneer je naar Frankrijk toe gaat. Ook als je de taal interessant vindt en je wilt hier meer over leren, ben je bij de meeste Franse cursussen van harte welkom. Je leert in de cursus alles wat je moet weten over de Franse taal om je verstaanbaar te maken. Zo leer je het lezen van bijvoorbeeld belangrijke borden en je gaat bezig met het voeren van gesprekken, zodat je de taal ook in de praktijk kan gaan oefenen. Zo ben jij helemaal klaar voor je trip naar Frankrijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *